Per un món d'igualtats

Per un món d'igualtats

miércoles, 11 de diciembre de 2013

La joguina i el consum



El consum de joguines que fan els pares per als seus fills, pot ser perjudicial per als infants per:

Una forta desigualtat social.
Els infants que no poden obtenir les joguines desitjades o la superjoguina de moda són considerats pobres per als seus amics i es senten diferents.

Una forta desigualtat cultural i educativa.
Les joguines afavoreixen el desenvolupament integral de les capacitats infantils , de manera que els nens que en manquin es veuran en unes condicions de desenvolupament inferior a les dels altres companys.

Una forta desigualtat afectiva.
Un dels errors que cometen les persones adultes és substituir l'afecte pels obsequis. Per això, sembla que el nen que rep moltes joguines '' se l'estima molt '' i el nen que no rep tantes '' no se l'estima ''.

Hem d'evitar fomentar aquestes desigualtats per afavorir l'educació dels infants i per fer que els nens comprenguin que no és important tenir moltes joguines, sino tenir les necessàries i que siguin educatives, per fomentar les seves capacitats, educar-los per a que no hi hagin desigualtats o els nens es sentin diferents per no tenir moltes joguines i educar als pares per a que no comprin excesivament joguines als seus fills ja que d'aquesta manera els nens començaran a valorar més les coses.
L'amor no es compra amb joguines.

No hay comentarios:

Publicar un comentario